Miejsce to zostało stworzone do komunikacji mieszkańców osiedla Leśny Zakątek w Bydgoszczy przy ulicy Powstańców Warszawy.
Forum to nie ma nic wspólnego z działalnością PSM i służy tylko wymianie informacji.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hej, potrzebuję namiary na dobrą ekipe remontowa, ktora przeprowadzi kompleksowy remont bez ociagania , naciagania i fuszerek. Niestety ciezko znaleźć kogos dobrego, dlatego szukam kogos z polecenia. Pomożecie? :-) ps: remont nie dotyczy naszych blokow wiec spokojnie ;-)
Niestety nie znam zadnej sprawdzonej ekipy. Ja natomiast szukam kogos kto zajalby sie kompleksowo przeprowadzka. Zeby bylo ciekawiej to mowa tutaj o przeprowadzce miedzynarodowej - dokladnie do Hiszpanii. Poznalem tam na miejscu w zeszlym roku dziewczyne i mam zmiar zamieszkac tam na stale. Problemem jest tylko zabranie sie z tymi wszystkimi rzeczami z Polski. Nie ma co liczyc na pomoc znajomych bo zbyt dluga droga tam jest. W sumie wczesniej nie korzystalem z tego typu uslug, czy kierowac sie przy wyborze? Cenowo atrakcyjnie wyglada oferta Fortis - https://www.fortis-przeprowadzki.pl/prz … ia-polska/ Mieliscie moze z nimi kiedykolwiek kontakt? Interesuja mnie opinie z pierwszej reki. Pozdrawiam
Namiaru na ekipę nie mam, jedynie na fachowca-człowiek od kilku lat wykańcza mieszkania lub robi remonty. Jest bardzo dokładny jednakże cieżko z terminami u niego-jeżeli potrzebujesz na szybko to może być problem...
niestety terminy są odległe, pytałem kumpla ale nie da rady nikogo wcisnąć
Strony: 1