Leśny Zakątek Bydgoszcz - forum dyskusyjne

Miejsce to zostało stworzone do komunikacji mieszkańców osiedla Leśny Zakątek w Bydgoszczy przy ulicy Powstańców Warszawy.
Forum to nie ma nic wspólnego z działalnością PSM i służy tylko wymianie informacji.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-06-05 12:02:04

kermit
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 58.0.3029.110

Internet światłowodowy

Cześć wszystkim,

mam pytanie, co sądzicie o ofercie, którą specjalnie dla naszego miasta przygotowało Orange (tutaj: http://swiatlowod.orange.pl/bydgoszcz)? Internet światłowodowy zbiera naprawdę świetne recenzje, ale u nas dopiero raczkuje... Jak myślicie, będzie się rozwijać, czy przyszłością jest raczej internet satelitarny, który planuje uruchomić jedna z firm Elona Muska (prawdopodobnie SpaceX)? Ja osobiście decyduje się na 2 letnią umowę, ponieważ w tej chwili nie ma nikogo, kto chociażby zbliżył się z ofertą do Orange. A wy co sądzicie na ten temat?

#2 2017-06-06 08:07:23

luckywolf
Administrator
Liczba postów: 128
WindowsChrome 58.0.3029.110

Odp: Internet światłowodowy

Osobiście uważam,  że światłowód to w tej chwili najlepsze rozwiązanie. Jak tylko mi się umowa z Vectrą skończy to też się przerzucam.

Doświadczaj życia ...

#3 2017-07-07 13:33:54

vivikoong
Użytkownik
Liczba postów: 64
Windows 7Chrome 59.0.3071.115

kermit napisał/a:

Cześć wszystkim,

mam pytanie, co sądzicie o ofercie, którą specjalnie dla naszego miasta przygotowało Orange (tutaj: http://swiatlowod.orange.pl/bydgoszcz)? Internet światłowodowy zbiera naprawdę świetne recenzje, ale u nas dopiero raczkuje... Jak myślicie, będzie się rozwijać, czy przyszłością jest raczej internet satelitarny, który planuje uruchomić jedna z firm Elona Muska (prawdopodobnie SpaceX)? Ja osobiście decyduje się na 2 letnią umowę, ponieważ w tej chwili nie ma nikogo, kto chociażby zbliżył się z ofertą do Orange. A wy co sądzicie na ten temat?

Na stronie którą podlinkowałeś widnieje cena "od 69zł/m-c". Na czym polega konkurencyjność tej oferty? Pomijając 600Mbit/s z którego nie korzystasz w 100% chyba że torrenty chodzą u Ciebie na 4 komputerach równolegle non stop [dblpt])

#4 2017-07-11 06:49:17

oluslava
Użytkownik
Liczba postów: 143
Windows 7Firefox 54.0

a nie sądzicie, że to jakiś spamer jest, który miał na celu reklamę Orange? [dblpt]) vivikoong, chyba nie doczekasz się odpowiedzi [dblpt])

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
holztreppen aus polen | wysokiej jakości Kredensy drewniane litego dębowego lakier wosk okucia | przeprowadzki warszawa tanio | Części Carraro