Miejsce to zostało stworzone do komunikacji mieszkańców osiedla Leśny Zakątek w Bydgoszczy przy ulicy Powstańców Warszawy.
Forum to nie ma nic wspólnego z działalnością PSM i służy tylko wymianie informacji.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Witam wszystkich,
Piszę w sprawie wyjazdu z naszego osiedla (jeżeli jest już taki temat to dajcie znać gdzie to ten usuniemy ) na ul. Powstańców Warszawy.
Czy tylko ja jestem poirytowana widocznością podczas wyjazdu w dni powszednie między 7 a 8 (a pewnie między 7 a 15:30)?
Ludzie bezmyślnie parkują wzdłuż ul. Powstańców częściowo na pseudo chodniku i na jezdni...... Wczoraj kiedy wyjeżdżałam stał samochód (nr rej NBR........) który zdecydowanie wystawał poza chodnik i stał we wjeździe. Wyjechać od nas graniczy z cudem. Albo się uda albo nie. Czy ktoś już może orientował jak to jest? Czy ZDM Bydgoszcz w najbliższym czasie przewiduje przebudowę tych pseudo chodników tak, żeby był to chodnik?? Owszem nie ma miejsc parkingowych w tej części miasta. Założę się że połowa parkujących to ludzie udający się do szpitala oraz żołnierze z Brygady (ci drudzy parkują przy Lidlu mimo że to parking tylko dla klientów....zwróćcie kiedyś uwagę ile samochodów stoi już po 7 tam...), ale tak nie może być. Remont chodnika jest konieczny no i umożliwienie wyjazdu! Nieraz żeby wyjechać musiałam wysunąć się tak bardzo na ulicę przez co utrudniałam innym jazdę . Nie chcemy aby komuś z nas czy osób nas odwiedzających coś się stało. Piszcie swoje spostrzeżenia i może ktoś się do mnie przyłączy i wywalczymy to co nam się należy - normalny wyjazd
Ostatnio edytowany przez sylwia_wind (2016-08-24 07:47:13)
Prosze zajrzeć tu: http://www.lesnyzakatek.oxn.pl/viewtopic.php?id=8
Dość długo i intensywnie o tym dyskutowaliśmy, nawet wklejona jest korespondencja z PSM i policja chyba.
Niestety niewiele da się zrobić
Dziękuję
Zamykam ten wątek tutaj.
Strony: 1
Wątek zamknięty