Leśny Zakątek Bydgoszcz - forum dyskusyjne

Miejsce to zostało stworzone do komunikacji mieszkańców osiedla Leśny Zakątek w Bydgoszczy przy ulicy Powstańców Warszawy.
Forum to nie ma nic wspólnego z działalnością PSM i służy tylko wymianie informacji.

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-06-28 09:25:59

krzysztofjarzyna
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Firefox 47.0

Wyjazdy na wydarzenia sportowe

Witam! [dblpt])

Byłby ktoś chętny na wspólne wyjazdy na wydarzenia sportowe? Trochę jest ich w najbliższym czasie organizowanych [dblpt]) Jak coś 4 osoby mogę zabrać swoim samochodem.

#2 2016-09-22 12:07:04

Marek1988
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Firefox 48.0

Odp: Wyjazdy na wydarzenia sportowe

Cześć Krzysztof,

pewnie jak będziesz miał jakiś dobry event daj znać, jak będziesz miał 2 miejsca to zabiore żonę haha

#3 2017-09-07 09:54:41

Olaaa90
Użytkownik
Liczba postów: 3
Windows 7Chrome 60.0.3112.113

Odp: Wyjazdy na wydarzenia sportowe

Z mojej strony wszystkim miłośnikom aktywności fizycznej mogę polecić treningi personalne. Dawniej trenowałam samodzielnie w domu, później na siłowni, później zajęcia grupowe, ale jednak jak już rozpoczełam treningi personalne, to nie ma porównania kompletnie. I moja trenerka jest najlepsza na świecie, a znalazłam ją w tej wyszukiwarce: http://lepszytrener.pl/trening-personalny/bydgoszcz

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
holztreppen aus polen | wysokiej jakości Kredensy drewniane litego dębowego lakier wosk okucia | przeprowadzki warszawa tanio | Części Carraro