Miejsce to zostało stworzone do komunikacji mieszkańców osiedla Leśny Zakątek w Bydgoszczy przy ulicy Powstańców Warszawy.
Forum to nie ma nic wspólnego z działalnością PSM i służy tylko wymianie informacji.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Od 16 lutego miał działać system zabezpieczający wejście do piwnic. Odbieraliśmy w związku z tym specjalne breloki. Z najnowszych informacji jakie posiadam, system ma ruszyć 4-5 marzec 2015. Zobaczymy.
Doświadczaj życia ...
Uprzejmie donoszę że działa system jak i alarm, który mnie dziś prawie zabił decybelami
Tak, zgadza się, system jest aktywny. Pytanie tylko, czy działa skoro alarm włącza się kilka razy dziennie
Doświadczaj życia ...
Ja dziś też prawie nie padłam trupem wychodząc z piwnicy. Zamknęłam drzwi i chcąc sprawdzić czy się zablokowały - szarpnęłam i .... ogłuchłam tak wyło że szalonym pośpiechu szukałam sposobu żeby to cholerstwo wyłączyć. I właśnie - czy ktoś nie powinien nam powiedzieć jak ten system działa? Np. nie wiedziałam, że drzwi są w zasadzie otwarte , tylko magnes powoduje że alarm nie wyje oraz prawdopodobnie przyłożenie breloka nie powoduje zaprzestania wycia.... nie polecam takich przygód, szczególnie o 7 rano
no to jak to w końcu obsługiwać?
System polega na rejestrowaniu wejść i wyjść danego mieszkanca (indywidualne breloki) przy jednoczesnym dezaktywowaniu alarmu przy wejściu. System nie zamyka drzwi i ich nie otwiera. Pamietajmy wiec o ich zakluczaniu i wybijaniu sie po wyjsciu z piwnicy. Informacje te wyczytalem w książce obslugi bloku . Maja mi jeszcze potwierdzić specjalisci z PSM.
Doświadczaj życia ...
no to czegoś nie rozumiem... jak wchodziłam do piwnicy i przyłożyłam brelok- zaczął wyć alarm, wył cały czas jak byłam w środku i jak wyszłam znowu przyłożyłam brelok- po zamknięciu przestał wyć. Tak ma być???
I byłaś w stanie funkcjonować jak wył?? Ja czułam się jakby mi wwiercano cos w glowę ;] Ale myślę, że to nie powinno tak być