Miejsce to zostało stworzone do komunikacji mieszkańców osiedla Leśny Zakątek w Bydgoszczy przy ulicy Powstańców Warszawy.
Forum to nie ma nic wspólnego z działalnością PSM i służy tylko wymianie informacji.
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
... to chyba jest problem techniczny :]
nie wiem ilu z Was wczoraj wieczorem i w nocy to słyszało (pewnie wielu, bo wyło niemiłosiernie) ale co chwilę włączał się alarm i ryczał przez kilkadziesiąt minut. Obudził nas także w nocy. Nie potrafiłam za bardzo zlokalizować źródła, to chyba nie był żaden samochód???
Dźwięk, delikatnie mówiąc, denerwujący :] czy ktoś z Was może wie skąd to się wzięło i co najważniejsze- czy możemy coś zrobić jeśli sytuacja się powtórzy???
To alarm na tej skrzynce nad wybudowaną niedawno pompownią ścieków deszczowych (podobno spółdzielnia wydała ponad 1mln zł na jej budowę ).
Tą skrzynkę nad ziemią widzę z okna i nikt się tam raczej nie kręcił, myślę, że alarm mogły włączyć silne podmuchy wiatru albo coś innego. Dziś rano widziałem jak jakiś serwisant tam podjechał i coś sprawdzał.
Tak, to ta skrzynka, też szukałam wczoraj źródła tych fantastycznych efektów dźwiękowych. Mam nadzieję, że w przyszłości będzie mniej wrażliwa na warunki atmosferyczne.
ta pompownia to jest to co przy bloku E zrobili dziure , kopali, kopali a pozniej zasypali ?:)
nie chciałam się wygłupiać, że to ta skrzynka... ale jednak dobrze myślałam
niestety mamy ją blisko okna sypialnego, też podejrzewaliśmy że to przez burzę czy co... mam nadzieję, ze się to nie powtórzy
Strony: 1